Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy jelenleg nem tudunk új megrendeléseket felvenni!
Megértésüket köszönjük!

Áraink

Az épített konyhák esetében nagyon nehéz, majdhogynem lehetetlen előzetes, fix árakat mondani. Egy épített kerti konyhát mindig az adott tér adta lehetőségekhez igazítunk, illetve a megrendelő igényeihez szabunk.

Mivel mi kizárólag prémium anyagokkal dolgozunk, (mészkő tömb, gránit, rozsdamentes acél, por festett alumínium elemek) ezeknek az anyagoknak a bekerülési költsége is jelentős összeget tesz ki. A felhasznált anyagok mind időjárás állóak, nem vetemednek, nem korhadnak el, illetve sok év után is ugyanazt a minőséget látja a megrendelő, mint a kerti konyha átadásánál. Sok éves tapasztalataink alapján a prémium minőségű kültéri konyhák alapára körülbelül 300.000.-Ft. nettó folyóméter ártól indulhatnak. Természetesen ez az ár nagyon sok tényezőtől függ.

Például lehet, hogy meglévő teraszra építünk be, ekkor az alapozás és a tető költségétől máris eltekinthetünk. De az sem mindegy, milyen típusú, mekkora lesz az a kerti grill vagy kemence, ami majd beépítésre kerül.

Így az ár a megrendelt kerti konyha elkészítéséhez szükséges munka díjából és a felhasznált anyagok árából tevődik össze, és konkrét árat csak abban az esetben tudunk mondani, ha pontosan ismerjük a megrendelő igényeit, kívánságait.

Hogy történik az értékesítés, építés és kivitelezés?

  • Első körben az egyik kollégánk felkeresi a megrendelőt a kerti konyha telepítési helyén.
  • Környezettanulmányt csinálunk a kiszemelt területen.
  • Megnézzük a felhasznált anyagokat és megbeszéljük a tervezéshez szükséges anyaghasználatot.
  • Tervezünk, lehetőség szerin a megrendelő bevonásával.
  • Méretarányos tervet készítünk, látvány tervel.
  • Ha a terv elfogadásra került, beszerezzük az anyagokat, készülékeket.
  • Megkezdjük a kivitelezést, ami normál esetben 2 hét. Ha több dolgot is készíteni kell, mindig egyedileg állapodunk meg.
  • Átadás, ami mindig 5 év teljes körű garanciát jelent.

Kültéri konyha tervezet