Kerti grillek, exkluzív kőgrill

Ön is szeretne egy kőgrillt a kerti partikhoz?

Kerti kőgrill és konyhaA kültéri konyhák legfontosabb eleme az az eszköz, amely a sütéshez-főzéshez szükséges tüzet szolgáltatja. Vagyis amin az ínycsiklandó fogások készülnek, amelyeknek már az illatától is összefut a nyál a vendégek szájában: a kemence, illetve a kerti grill.

Egy kerti grillnél lényeges elvárás, hogy a legjobb minőségű alapanyagokból készüljön, és kiválóan legyen megépítve. Azaz hosszú évekig megbízhatóan elviselje mind a benne égő tűz és parázs, mind az időjárás jelentette próbatételeket.

Emellett tökéletesen működjön az égéstere, optimális körülményeket garantálva az ételek elkészítéséhez. Mindezek mellett az is igen lényeges egy kerti grill esetében, hogy esztétikus megjelenésével jól illeszkedjen a körülötte lévő kerthez, lakóépülethez.

Épített kerti grillek: exkluzív kőgrill igényesen

Ha bennünket választ, a több évtizedes szakmai tapasztalatot, magas fokú hozzáértést is választja. Hiszen vállalkozásunk mindkét alapítójáról elmondható, hogy olyan 100%-osan hazai tulajdonú manufaktúrák, ahol a kőfaragással, szabadtéri kőtárgyakkal kapcsolatos szakmai tudás már generációk óta halmozódik.

Ráadásul, ha bennünket bíz meg kültéri konyhájának megépítésével, mindenre kiterjedő szolgáltatáscsomagot kínálunk, így nem kell különféle szakemberekkel megállapodnia. Vagyis egyértelmű, hogy ki a gazdája, ki a felelőse a feladatnak. És ami talán a legfontosabb érv mellettünk: mi nem kész, előre gyártott elemeket kínálunk.

A mi konyháink mindig a konkrét megrendelő igényeihez, az adott környezethez igazodnak, ahhoz készülnek.

Ha kérdése van, további információt szeretne a döntéséhez, vegye fel velünk a kapcsolatot, várjuk megtisztelő megkeresését!

Kerti grillek

Ízelítő kerti grill munkáinkból

munkáinkból: kerti grill és bográcsoló
A kerti grillek közül is egyre keresettebb a kőgrill. Ezt a grillező bográcsozót a megrendelő kérésére gyártottuk egy fénykép alapján gyártottuk le. A gránitlap legalább 400 kg-ot nyom, a helyszínre vinni sem volt volt egyszerű. A talapzatot mészkőtömbből faragtuk ki és rozsdamentes acél tűzteret adtunk hozzá.
munkáinkból: exkluzív grillező, bográcsoló
Ez a kerti grill „mindent tud”. Fatüzelésű kemence, bográcsozó és grillező egység, emellett gázgrill is helyet kapott benne. A grillező és bográcsozó kérésre egybe is építhető. Választható horganyzott vagy rozsdamentes változatban is. Igazán strapabíró, az időjárásnak is ellenálló konyha, akár a szilveszteri malac is megsüthető benne.
munkáinkból: szalonnasütő és kerti grill
Nem mindenki szeretne vagy épp sok kertben nem is férne el egy nagyobb kerti konyha. A kerti grillezés élményéről azonban nekik sem kell lemondaniuk. Kis hátsó kertekbe remekül befér egy ehhez hasonló szalonnasütő, bográcsozó kőgrill. Asztallapja andezit kőből készült. Kényelmesen körbeülhető, fával vagy gázégővel is tüzelhető.