Megrendelőink mondták

Az alábbiakban néhány eddigi Megrendelőnk véleményét olvashatja szolgáltatásainkról, illetve az általunk készített kerti konyhákról, grillezőkről, kemencékről. Amennyiben Ön is rendelt már tőlünk, kérjük, írja meg véleményét és küldje el nekünk e-mailben!

Köszönjük.

Vélemények és értékelések (1=legrosszabb, 5=legjobb)


Jován-Holczer Kerti Konyhák

Hatalmas rajongója vagyok a kerti konyháknak! Tavaly nyár óta sóvárogtam érte, amikor is barátnőméké elkészült. Meseszép süttői mészkő, ami nem kényes, helytakarékos kialakítás, ami az én szerény méretekkel rendelkező udvarom esetében kiemelten fontos volt. Tudtam, hogy nekem is ez kell. Ő ajánlott Titeket, mondta, hogy garantáltan lelkiismeretes és minőségi munkát végeztek. Most lázban égek és türelmetlenül várom a tavaszt!
Gréti


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

Több oldalon, több helyen is nézegettük a párommal a kerti sütőket, de az Önök cége tűnt a legmegbízhatóbbnak és nagyon szép referenciamunkák láthatóak a neten! Szerencsére jól döntöttünk, hogy Önöket választottuk. A sütőt is nagyon szeretjük, fél óra elég a felfűtéshez, és csodálatos finomságokat készítettünk benne már, jövő nyáron folytatjuk.
Ágika, Szentendre


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

Vigyázni kell, be lehet fürödni ezekkel a kerti sütőkkel, kedves házaspár barátaink is így jártak, kontár munkát végeztek náluk mindenféle „szakik”, és még a helyrehozatal is sokba volt nekik. Figyelmeztettek minket, hogy olyan csapatra bízzuk a sütő építését, akik mindent elvállalnak. Olcsóbban is jöttünk ki szegényeknél, és tényleg nagyon szép lett a végeredmény és szuperül működik!
Tündi, Kápolnásnyék


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

Ideje volt a bográcsot leváltani már valami komolyabbra, és a kerti sütőkkel haveréknál már közelebbi barátságba kerültem, így kézenfekvő volt a választás. Nagyon megérte, nem kellett külön szakembereket fogadni, a cég mindenről gondoskodott, profi munkát végeztek na. Isteni finom húsokat, pizzákat, quesadillákat sütöttünk benne a nyáron, páratlan az biztos!
Leslie


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

A család balatoni nyaralójába intéztünk a nyárra egy pöpec „kis” kerti konyhát. Nagyon alapos munkát kaptunk, nem kellett sokat várni, hogy elkészüljön és hatékony volt a közös ötletelés. Modern lett, egyszerű, minimál stílusban. Pont, ahogy elképzeltük. Köszi Nektek, jár a max pont!
Peti, Budapest


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

Régen nagy luxusnak gondoltam a kerti konyhát, most sem biztos, hogy magamtól beruháztam volna rá, a fiamék leptek minket meg vele. Gyönyörű mediterrán hangulatú lett, pont az én ízlésem. Azt pedig talán mondanom sem kell, mennyivel jobban esnek mindannyiunknak a szabadban készített ételek!
Elvira


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

Hát mi nem apróztuk el! Semmi grillsütő, kemence, egyből kerti konyhát csináltattunk! :D nem bántuk meg, abszolút megérte! Azóta, hogy elkészült, még a gyerekek is sűrűbben járnak hozzánk!
Marika, Vértesszőlős


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

Annak, aki sok időt tölt a kertben és még a kaja is a szíve csücske, annak mindenképpen csak ajánlani tudom egy kerti kemence építtetését. Nekem régi álom volt, és a tavasszal végre megcsináltattuk. Mondanom se kell, mennyire várom, hogy újra szezonja legyen.
Pista, Répcelak


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

Nagyikánk szép tágas udvarába építtettünk egy szép közös kerti kemencét, mert mindig ott jön össze a család és megy a sütögetés. Szeretjük nagyon, könnyen kezelhető és gyorsan felfűthető.
Livike, Kapuvár


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

Egy régi jó barátom tavaly épített magának kerti kemencét. Nagyon örültünk, mikor végre kész lett, fel is avattuk becsülettel, sütöttünk mindent, mi szem-szájnak ingere. Csakhogy láttam azt is, mennyit küszködött vele, mire elkészült, és én ettől szerettem volna megkímélni magam időben, energiában és persze pénzben is. Ezért gondoltam, hogy profikra bízom a dolgot, és nem bántam meg: istenkirály kemencénk lett, amit a család és a barátok is imádnak.
Norbi


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

Nincs túl nagy teraszunk, és az udvar se méretes, de miközben a cég referenciamunkáit nézegettük, ráakadtunk egy nagyon szimpatikus, helytakarékos kivitelezésű példányra, ami grillező és bográcsozó is egyben :) Nagy boldogság, hogy ilyen kis helyre is sikerült sokoldalú grillezőt építtetni, köszönet érte!
Emma, Budapest


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

Egy nagyon pöpec kerti grillt rakott össze nekünk a csapat! Igaz, mi se apróztuk el az igényeket: beépítésre került egy profi gázgrill is meg még kemence is van hozzá. Kell is, mert szerencsére nagy nálunk az élet mindig!
Samu, Tác


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

A lányom mondta, amikor a harmadik grillsütőnk is felmondta a szolgálatot, hogy grillezünk mi annyit, hogy érdemes legyen beruházni egy épített kerti grillezőre. Nem is vártunk tovább, ő talált rá Önökre az interneten, és nagyon gyorsan neki is tudtunk kezdeni a munkálatoknak. Minőségi és masszív végeredményt kaptunk, aminek nagyon örülök. A kerti grillekkel már sok barátom járt pórul, de mi precíz munkát kaptunk, korrekt áron. Ezúton is köszönjük!
József, Budapest


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

Mi apósomtól kaptuk nászajándékba a nyáron az épített konyhánkat, és amikor felvetette az ötletet, az volt csak a meglepetés! Jobban örültünk neki, mint egy nyaralásnak! Nagyon szeretjük a férjemmel a kertipartykat, és a mostani hosszú mediterrán nyarak megengedik, hogy sok időt töltsünk a szabadban. A konyha gyönyörű, letisztult stílusú lett, fájó szívvel költöztünk be, mikor megjöttek a hűvösebb idők. Már alig várjuk a tavaszt!
Szonja


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

Régi vágyam volt egy épített konyha az udvarra, ez idén júliusban végre meg is valósult. Ugyan nálunk nincs nagy hely, mégis nagyon ügyesen megoldották a fiúk, így igazán helytakarékos kis kinti konyhánk lett :) nagyon szép mészkövet használtak, ami nem kényes és igazi mediterrán hangulatot csempész a kertbe :) szeretjük!
Emese, Sukoro


Értékelés: 5

Jován-Holczer Kerti Konyhák

Mikor hallottam a Jován&Holczer cég épített konyháiról, magától értetődő volt, hogy mi is beruházunk egyre, hiszen a kertben bőven van hely, és nagy családunk és baráti körünk lévén a feleségemmel gyakran rendezünk összejöveteleket, amiket késő tavasztól amíg csak az időjárás engedi, kint szoktunk megtartani. Amióta nyugdíjas vagyok, rengeteget sütök-főzök, és most már ez idő alatt is élvezhetem a többiek társaságát, nem kell előre készülődnöm vagy éppen elvonulnom a konyhába.
Ferenc, Budafok


Értékelés: 5