Az időtlen kerti kemence

kerti kemenceA parázson, héjában sült krumpli, a meleg kenyércipó, és a lassú tűzön sütött kacsahús ma már több lehet, mint egy nosztalgikus álom! Mi is úgy gondoljuk, hogy a kemencében sült ételeknek valóban nincsen párja. Ezért is ajánljuk kiépítését azoknak, akik a régi, hagyományos aromákat a kerti party-k és családi összejövetelek alkalmával is szeretnék megízlelni.

Évszaktól függetlenül

Az utóbbi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a kültéri kemence kertekben való elhelyezése divatossá vált. Ne feledjük azonban, hogy ennek megépítéséhez feltétlenül szakemberek segítségére van szükség! Ezt a berendezést ugyanis megfelelő hőtartó tulajdonságokkal és biztonsági funkciókkal is fel kell ruházni. Felfűtési ideje ugyan hosszabb időt vesz igénybe, megéri, mert a parázs akár 4-5 órán át is pattoghat a sütőtérben.

Amennyiben kisebb kemencéről van szó, ez az idő természetesen lerövidülhet. Egy felfűtéssel akár több típusú ételt is elkészíthet benne a főételtől a desszertig bezárólag.

A hozzáértéssel megépített kerti kemence a nyári és téli hónapokban is hű szakácsként működhet az Ön kertjében is, egyedi kialakításának köszönhetően. Ha a malacsültet többszöri próbálkozás után sem sikerül tökéletesen elkészítenie a kemencében, ne csüggedjen, nagyanyáink praktikáit idővel könnyedén elsajátíthatja!

Szívesen vállaljuk az Ön kerti kemencéjének elkészítését és kiépítését igény szerint!