Magunkról

Prémium épített kerti konyhák

A Jován & Holczer kerti konyhák közös vállalat alapítása két, hosszú évek óta kőfaragással foglalkozó família barátságával kezdődött. A Jován Kft. a magyar piac vezető kerti grill és kődísz gyártója, a Holczerkő Kft. pedig a klasszikus értelemben vett kőfaragás területén megkerülhetetlen. Mindkét vállalkozásról elmondható, hogy közel fél évszázadra nyúlik vissza tevékenysége. Ezt a tapasztalatot szeretnénk hasznosítani a kültéri konyhák, szűkebb értelemben a kerti sütők, kőgrillek, kerti kemencék személyre szabott építésének területén.

Tevékenységünk

  • Felsőkategóriás kerti konyhák tervezése és megépítése a legelső lépéstől a legutolsóig, beleértve az őket körülvevő környezetet is. Minderre teljes körű garanciát vállalunk!

Ezért válasszon minket:

  • Tőlünk komplex szolgáltatáscsomagot vehet igénybe, nem kényszerül arra, hogy különféle szakemberekkel, mesterekkel kerüljön kapcsolatba – így attól sem kell félnie, hogy a kivitelezésnek nincsen igazi gazdája, felelőse.
  • A kivitelezés során nálunk kiemelt fontosságot kap a használhatóság és a design, amit az elérhető legjobb minőségű alapanyagok, és legmodernebb, legmegbízhatóbb munkaeszközök használatával érünk el.
  • Ezt a teljes körű szolgáltatást ebben a formában információink szerint rajtunk kívül egyetlen cég sem kínálja ilyen konstrukcióban. 
  • Mi nem előre tervezett és gyártott tucattermékeket kínálunk. Minden megrendelőnk a személyes igényeire és a kertjére kialakított, egyedi tervezésű terméket kap tőlünk.

Mottónk: hagyomány, technológia, szenvedély és minőség.

      

Jován Kft.

Holczerkő Kft.